La sèrie de Netflix que ha destronat «El juego del calamar» als EUA

per V.R., el 22 d'octubre de 2021 a les 06:00
Totes les sèries d'èxit tenen un moment àlgid. El juego del calamar, de Netflix, ha estat un fenomen sense precedents en l'àmbit de les plataformes. En només un mes va esmicolar tots els rècord de visualització en el món del servei per streaming, amb més de 111 milions d'espectadors a tot el planeta.

Des de la mateixa multinacional de l'entreteniment se sorprenien que hagués superat ficcions com Stranger Thigns, Élite o La Casa de Papel en tan poc temps. El cas és que, encara que a Europa i bona part d'Àsia segueix regnant, la ficció sur-coreana ja ha estat destronada com a contingut més vist als Estats Units.


La tercera temporada de la sèrie You ha aconseguit situar-se líder en els 10 productes més vistos de Netflix als EUA, un rànquing que es pot veure directament des de la plataforma i que s'actualitza diàriament. El juego del calamar ha aconseguit 24 jornades consecutives com el contingut més vist -encara que no té el rècord, que el manté Ginny and Georgia, amb 29 dies consecutius-.

You es va estrenar el 15 d'octubre i en només un dia ja va aconseguir situar-se com a contingut més vist a la plataforma. La tercera temporada era una de les novetats més esperades d'aquesta tardor a tot el planeta, encara que la trama de la sèrie sigui una de les més polèmiques de les que té a la plataforma.

 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: