Logotip de Adolescents.cat

Alec Baldwin mata per accident la directora de fotografia del film que rodava

per Redacció, el 22 d'octubre de 2021 a les 08:33
Una dona ha mort i un home ha resultat ferit aquest dijous per un tret de bala de l'actor Alec Baldwin,  durant el rodatge d'una pel·lícula a l'estat nord-americà de Nou Mèxic, tal com han confirmat les autoritats estatals. 

L'actor i també productor, de 68 anys, ha estat qui ha disparat l'arma en el marc del rodatge del film de western Rust. Un portaveu de Baldwin, per la seva banda, ha indicat que el tret s'ha produït per accident en fallar la pistola de fogueig.


Després de rebre el tret, els serveis d'emergència han traslladat la dona a l'Hospital de la Universitat de Nou Mèxic, on s'ha declarat la seva mort. La víctima era la directora de fotografia Halyn Hutchins, de 42 anys. El ferit és el director de la pel·lícula, Joel Souza, que també ha estat traslladat a l'hospital, on ha rebut atenció mèdica d'emergència.

La policia investiga els fets, que de moment s’han declarat accidentals. Baldwin s’ha presentat voluntàriament a comissaria, on de moment no se li han presentat càrrecs.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: