Aquest famós youtuber sortirà en una pel·lícula protagonitzada per Tom Holland

per Victor Rodrigo, el 22 d'octubre de 2021 a les 08:43
Uncharted és una de les sagues de videojocs de Playstation de major èxit de la història. Les aventures de Nathan Drake han enamorat generacions de jugadors en les últimes dues dècades i, després d'haver transitat per totes les consoles de Sony possibles, la companyia va decidir que era el moment de fer una adaptació cinematogràfica.

Després d'un parell d'anys en producció, avui ha vist la llum el primer tràiler de la pel·lícula que protagonitzarà Tom Holland (molt conegut per ser Spiderman a la saga de Marvel). La sorpresa  ha estat descobrir Barcelona com un dels escenaris del film, amb la Sagrada Família i el MNAC com a telons d'acció.


El director Ruben Fleischer (responsable de films populars d'èxit com Venom o les dues entregues de Zombieland) és el màxim responsable de l'adaptació del famós videojoc en el qual Holland i Mark Wahlberg seran les cares més conegudes. A més a més, el Rubius també ha anunciat que participarà en la pel·lícula. El youtuber ha assegurat a través d'un tuit que tindrà un "gran paper" com a secundari. La ficció es podrà veure a partir del 18 de febrer.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: