Enquesta | 20 anys d'«OT»: quin és el millor concursant de la història del programa?

¡

per Redacció, el 23 d'octubre de 2021 a les 10:00
El 22 d'octubre de 2001 Televisió Espanyola (TVE) estrenava un programa que revolucionaria la indústria de la petita pantalla, dels realities i de la música a tot l'Estat. 16 concursants participaven en un format que barrejava la convivència, l'aprenentatge i les relacions personals en una acadèmia en la cerca de la seva carrera musical. Operación Triunfo va créixer com un nou èxit, va acabar explotant com un fenomen de masses sense precedents i ja acumula fins a 11 edicions amb 181 concursants.

Desenes de carreres musicals han nascut entre les parets d'OT, que va perdre pistonada a partir de la quarta edició però el seu retorn el 2017 la va tornar a catapultar a un èxit immens per a una nova generació que es comunica gràcies a les xarxes socials. La pandèmia va frenar el somni durant la tercera edició "moderna" del programa i el seu retorn s'espera amb una nova edició el 2022. Per celebrar els 20 anys d'OT, el programa i la productora GestMusic -que dirigeix Tinet Rubira, un dels impulsors i pioners del format- ha preparat un especial de 24 hores en streaming amb desenes de participants de totes les edicions. El debat, però, segueix sent immens: qui ha estat el millor concursant i cantant de la història d'Operación Triunfo?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: