Whatsapp comença a eliminar grups: aquests són els motius

per Albert Vilanova, el 25 d'octubre de 2021 a les 07:56
El portal WABetaInfo ha revelat que Whatsapp té la capacitat de tancar grups. Pot passar amb qualsevol xat grupal de l'aplicació i per diversos motius. L'app afirma que en cap cas pot veure el contingut de les converses perquè estan encriptades, però l'equip de moderació utilitza una "tecnologia avançada d'aprenentatge automàtic" per detectar activitat anormal.

Hi ha diversos motius pels quals Whatsapp pot decidir tancar un grup. Per exemple, si diversos usuaris envien una queixa sobre el seu funcionament. També en casos d'informació sospitosa a partir del nom del grup o una descripció il·legal.


En casos de venda de productes de forma irregular, també es tanquen els grups. Unes altres raons per fer-ho són compartir-hi contingut il·lícit, com ara pornografia infantil o enaltiment del terrorisme, i que l'administrador hi afegeixi molts contactes que no té guardats a l'agenda, fet que pot considerar-se spam a desconeguts sense autorització.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: