«Wolf» el tallat de cabells més salvatge que porta Billie Eilish

per Adolescents.cat, el 31 d'octubre de 2021 a les 08:20
Si vols saber quin és el tall de cabells que ho petarà durant els propers mesos, Billie Eilish té la resposta. Es tracta del “Wolf Haircut” o tall de cabells llop i com indica el nom dóna un aspecte fresc i sobretot salvatge. S’assembla molt al tall de cabells “shag” típic dels anys 70.

El més distintiu d’aquest tall de cabells és que proporciona molt volum ja que està tallat a capes, moltes capes!  La clau és deixar capes més curtes a la part superior del cap per millorar el volum i la textura, i capes més llargues cap a les espatlles. I com lluir-lo? Doncs amb els cabells una mica despentinats per treure-li tot el partit i aconseguir un aspecte més salvatge.

 

Un pentinat que també llueix Miley Cyrus:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)


Us posem més imatges del "Wolf haircut" per si us animeu a fer-vos-el:















Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: