Què és la regla del 52-17 i per què et pot ajudar a estudiar millor

per Redacció, el 25 d'octubre de 2021 a les 12:57
Heu treballat més de sis hores sense parar o us heu passat 3 hores seguides estudiant? Doncs segons un estudi elaborat per l'organització Draugiem Group no ho esteu fent bé.

I és que, d'acord amb aquesta investigació, les persones som més eficients si dividim el nostre temps. De fet, els resultats d'aquest estudi van concloure que els estudiants o treballadors que fan pauses durant la seva rutina, són més productius que aquells que no paren a descansar.


Tired School GIF by Girls on HBO

En aquest sentit, la investigació proposa fer servir la regla del 52-17, és a dir, estudiar o treballar durant 52 minuts i després descansar durant 17. És per això que Draugiem Group demana a les empreses i a altres centres que tinguin en compte aquesta tècnica i permetin que els seus membres la portin a terme. I és que, passar-nos massa hores concentrats realitzant una tasca pot arribar a ser contraproduent.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: