Aquesta imatge dispara els rumors: estan junts aquesta cantant i aquest actor?

per Redacció, el 28 d'octubre de 2021 a les 10:38
Selena Gómez i Chris Evans continuen generant comentaris, després que, fa unes setmanes es viralitzessin unes fotografies en què, suposadament, apareixien junts. Diem suposadament perquè diversos mitjans van desmentir que els artistes haguessin tingut una cita.

Aquesta vegada el que ha fet saltar les alarmes ha estat una story publicada per l’actor. Al vídeo es veu Chris Evans tocant el piano i a la tapa de l’instrument hi apareix el reflex d’una persona.
 
@girlgangz773

Is that Selena?! @Selena Gomez #selenagomez #chrisevans #fyp #datingrumors #PradaBucketChallenge

♬ what the fuck was that - champagnemami
Hi ha usuaris que s’han dedicat a ampliar aquest detall i asseguren que la noia que s’hi intueix s’assembla a Selena Gomez. Realment l’únic que es veu és una melena morena, però com sempre sol passar, aquest petit element ja ha fet disparar els rumors sobre una relació altra vegada.

De fet, el fandom ja té nom oficial per aquesta possible unió, Gomevans. Ara caldrà veure si només són rumors o no…vosaltres què creieu?

 






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: