Logotip de Adolescents.cat

Polèmica per l'uniforme que un restaurant volia fer portar a les seves treballadores

per Redacció, el 28 d'octubre de 2021 a les 11:44
La cadena de menjar ràpid Hooters ha tornat a provocar polèmica. El motiu? El canvi d’uniforme que volien imposar a les seves treballadores. En concret, l’empresa pretenia que les cambreres anessin amb uns shorts encara més curts. Mentre que els anteriors tapaven les natges del cul, els nous les deixaven mig al descobert. 

Després que diverses treballadores es queixessin i el cas saltés als mitjans, Hooters ha optat per no imposar aquesta nova política. Així doncs, deixa en mans de cada cambrera el fet de decidir amb quins pantalons anar: si amb els de l’anterior uniforme o els del nou.

 
@sick.abt.it

love my job but dont love wearing undies to work ☠️ ##hootersgirl @Kirsten :)

♬ Jenna_Did_it - Chy
Sigui com sigui, no és la primera vegada que aquesta cadena de restaurants genera controvèrsia i és acusada de masclista. De fet, el seu principal reclam és atreure públic masculí fent vestir les treballadores amb samarretes escotades i pantalons curts. I això no és tot. 

La cadena no només obliga a vestir les cambreres d’una determinada manera, sinó que les obliga a maquillar-se i a utilitzar certs pentinats, segons han explicat algunes d’elles a The Independent. A més a més, també els hi diuen que “han d’estar preparades per fer-se fotos amb els clients” i els hi prohibeixen publicar cert contingut a les xarxes socials.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: