Gigi Hadid i Zayn Malik posen fi a la seva relació

per Adolescents.cat, el 29 d'octubre de 2021 a les 09:29
Gigi Hadid i Zayn Malik fa més d'un mes que no estan junts. Tot i això, fa poc que han esclatat els rumors, que apunten a una discussió entre el cantant i la mare de la model. De fet, Yolanda Hadid afirma que Zayn la va colpejar la setmana passada i està considerant seriosament presentar un informe a la policia.

Zayn, davant d'aquesta situació, ha hagut de contestar per Twitter: "Això era i encara hauria de ser un assumpte privat, però sembla que de moment hi ha divisió malgrat els meus esforços per restaurar-nos com a un entorn familiar pacífic que em permeti cuidar a la meva filla com ella es mereix". A més a més, també ha negat les acusacions de Yolanda en un comunicat i s'ha defensat dient que ella havia entrat a casa de la parella sense permís i quan la Gigi no hi era.


La parella va començar a sortir el novembre de 2015 i la seva relació es va oficialitzar quan Gigi va protagonitzar el videoclip de Malik per al seu senzill de 2016 "PillowTalk". Un mes més tard, en el programa Zach Sang se li va preguntar a Zayn sobre el tema, i el cantant no va negar res. 

El març de 2018, després de gairebé dos anys junts, ho van deixar i van compartir declaracions individuals confirmant la notícia per Instagram.




No obstant això, la ruptura no va durar molt temps. De fet, van confirmar que tornaven a ser parella el dia de Sant Valentí. L'abril de 2020, es va anunciar l'embaràs de la Gigi, que havien mantingut en privat durant el confinament i el 23 de setembre de 2020, van fer pública l'arriba del seu primer fill junts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: