Logotip de Adolescents.cat

Estan junts els actors d'aquesta sèrie?

per Redacció, el 29 d'octubre de 2021 a les 14:19
Quan dos actors tenen química rodant una sèrie o una pel·lícula, normalment acostumen a sorgir rumors. Alguns es queden en simples especulacions, però altres es converteixen en realitat. 

Aquesta situació és la que estan vivint Dylan Arnold i Victoria Pedretti de You. Des que es va estrenar la tercera temporada de la sèrie, que diversos mitjans internacionals els han relacionat. Journal o The Sun, per exemple, asseguren que una font pròxima hauria confirmat que la relació dels actors ha traspassat la pantalla. 

 


Pel que sembla des del rodatge de la sèrie se'ls ha vist junts en moltes ocasions i això ha fet augmentar els rumors sobre una possible relació. Cal deixar clar, però, que cap dels dos ha confirmat la notícia.


De moment, una de les coses que ha sorprès més als fans és l’edat real dels actors. I és que encara que en la temporada 3 de You el jove intèrpret dona vida al jove Theo, un universitari de 19 anys, a la vida real en té 27. Així doncs, és més gran que Victoria Pedretti, Love, amb 26.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: