El Festival de Sitges torna amb força

per Redacció, el 7 d'octubre de 2021 a les 12:58
La tardor a Catalunya és sinònim de cinema a Sitges. Aquest any, amb la caiguda de les primeres fulles, la ciutat del Garraf s'omple de fantasia i horror amb l'arribada d'una nova edició del Festival de Cinema Fantàstic. Les dificultats ocasionades l'any passat per la pandèmia del coronavirus van obligar a la direcció del certamen, encapçalada per Àngel Sala, a reconvertir el format.

El resultat va ser satisfactori, barrejant aforaments limitats però presencials i una plataforma online per poder visualitzar pel·lícules. Aquest dijous s'inaugura la 54a edició del certamen, del 7 al 17 d'octubre, amb una graella carregada de pel·lícules i curtmetratges d'alt nivell que tornen a situar el festival a la primera línia de la indústria mundial. Sitges mantindrà la norma del 70% dels aforaments i mesures de seguretat estrictes, a més d'un control exhaustiu en la reserva i compra d'entrades.


Una mostra evident de la selecció de cinema de qualitat que arribarà a partir de demà a Sitges és el Titane de Julia Ducournau, Palma d’Or a Cannes 2021, que formarà part de la Secció Oficial Fantàstic Especials. Amb ella també arribaran l’esperadíssima Last Night in Soho d’Edgar Wright i la indescriptible dupla entre Nicolas Cage, que tornarà a tenir presència al festival, i el director Sion Sono a Prisoners of the Ghostland. El film inaugural que obrirà la graella és Mona Lisa and the Blood Moon, de la directora Ana Lily Amirpour. 


La presència femenina serà notòria en aquesta edició del certamen de Sitges. Films com Censor, debut de la gal·lesa Prano Bailey-Bond, la britànica Silent Night, comèdia negra dirigida per Camille Griffin, Here Before, òpera prima d’Stacey Gregg, o Bloodthirsty, la segona pel·lícula de la canadenca Amelia Mos. Altres novetats internacionals que es podran veure aquest any són The Green Knight, que clausurarà el certamen, 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: