Les pelis del Festival de Sitges que no t'has de perdre

per Redacció, el 1 d'octubre de 2021 a les 06:00
Has anat mai a un festival de cinema? Doncs tens l'oportunitat de fer-ho i a més a més a un molt bon preu. Del 7 al 17 d'octubre, torna el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges i amb el Carnet Jove tens descomptes! Et deixem amb algunes pelis que no et pots perdre!

Last night in the Soho: si t’agraden les pelis amb girs de guió

Thriller psicològic sobre una jove apassionada per la moda que misteriosament pot entrar a la dècada de 1960, on es troba amb el seu ídol, un atractiu aspirant a cantant. Però el Londres dels seixanta no tot és el que sembla…

Beyond the infinite two mintues: si t’agraden les pelis originals
Tornant al seu apartament, el Kato, propietari del Cafè Phalam, es veu a si mateix parlant-se des de la pantalla del seu ordinador: "Sóc el teu jo del futur". La pantalla de casa seva i la de l'ordinador del cafè estan connectades d'alguna manera. Kato torna al seu establiment i, al costat de clients habituals, comença a explorar aquest fenomen.

Lamb: si t’agraden les pelis d’intriga
Una parella sense nens descobreix un misteriós nounat en la seva granja d'Islàndia. El potencial de crear una família els porta molta alegria, però també pot destruir-los.

La abuela: si t’agraden les pelis de terror
La Susana ha de deixar la seva vida a París treballant com a model per a tornar a Madrid i cuidar de la seva àvia Pilar. El que haurien de ser només uns dies amb la seva àvia, s'acabaran convertint en un terrorífic malson.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: