Ingressada en estat greu una noia de 16 anys després de ser violada a Igualada

per I.M., el 3 de novembre de 2021 a les 10:39
Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual a una menor de 16 anys a Igualada la nit de la castanyada quan la jove es dirigia a l'estació de trens. Actualment la jove està ingressada a l'hospital Sant Joan de Déu després que un transportista la trobés inconscient i despullada en un polígon.

La jove té lesions internes greus a causa de la violació i la policia encara no ha pogut prendre-li declaració per aclarir els fets. El transportista que la va trobar va pensar que estava morta, la va tapar amb una manta i va trucar al servei d'emergències. Les lesions que presentava generaven dubtes: cop brutal al cap i violada sense cap pietat.


Segons ha detallat la mare, la jove no recorda què va passar després de sortir de la discoteca. I la família demana ajuda ciutadana per poder trobar els agressors: fins i tot han contactat amb diferents mitjans de comunicació perquè volen que es conegui què ha passat i advertir a altres famílies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: