Logotip de Adolescents.cat

La tardor augmenta el desig sexual, 5 maneres d'aprofitar-ho

per Adolescents.cat, el 7 de novembre de 2021 a les 08:59
Sabies que les diferents estacions de l’any influeixen en el nostre estat d’ànim i, per tant, també en el desig sexual?

Doncs bé, diferents estudis demostren que a la tardor incrementen molt les ganes de mantenir relacions. Els experts assegurant que és perquè en aquesta estació de l’any els nivells de testosterona estan més alts. També ens ve més de gust buscar calor humà i proximitat i la libido augmenta.


Vols una dada curiosa? Altres estudis també demostren que a la tardor el nivell sanguini cap al penis augmenta un 20%. 

Alhora hi ha alguns aliments propis d’aquesta estació com la carbassa, les castanyes, les nous o els tomàquets que també incrementen el plaer.


Tot i així, no és una norma general que es pugui aplicar a tothom, potser tu tens menys ganes de mantenir relacions sexuals i no passa res, cada persona és un món i hi ha molt factors que ens influeixen.

Sigui com sigui et compartim 5 consells per gaudir de les relacions sexuals aquesta tardor:



Crea un ambient especial: espelmes, una olor agradable, música de fons i la millor companyia

No vulguis córrer: Dedica temps als petons, les carícies, els massatges i fins i tot a parlar i estar amb l’altra persona. Això ajuda a connectar molt més profundament.

Prova coses noves: Durant l’estiu a vegades el sexe es fa pesat per la calor i la suor, aprofita ara per experimentar i tenir sessions íntimes més llargues.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: