Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el verdader significat del xandall verd d'«El juego del calamar»

per Redacció, el 5 de novembre de 2021 a les 10:44
Fa poc us explicàvem que l'èxit del Juego del calamar ha tingut un impacte més enllà de les pantalles, sobretot en el món de la moda. I és que, la venda de les Vans blanques que porten els jugadors s'han disparat.

Les vendes del model slip-on en color blanc han augmentat un 7.800% des que es va estrenar la sèrie, convertint-se en una de les noves tendències de la temporada. Però això no és tot. Les cerques a Internet de xandalls retro, com els que porten els protagonistes, també han crescut de manera considerable en les últimes setmanes. 

Això ha fet que moltes persones es preguntessin el perquè d'aquest outfit a la sèrie. Per quin motiu es van escollir els xandalls verds i no un altre tipus de roba?

La directora d'art de la sèrie, Chae Kyoung-sun, va revelar les raons en una entrevista al web Korea JoongAng Daily. En concret, va assenyalar que havien triat xandalls de color verd pel “Moviment Saemaul, una iniciativa política del president Park Chung Heel”. I és que aquesta és la vestimenta que feien servir els nens per a anar al camp en la dècada dels 70. Aquest moviment, que va impulsar econòmicament Corea del Sud, es va basar en la millora de les condicions de vida en el medi rural.“Pot semblar retro i kitsch, però té el seu encant nostàlgic”, va afegir.
 

Per a les granotes dels vigilants, en canvi, van optar pel color oposat en la gamma cromàtica, el fúcsia, que a més “s'usa amb freqüència en els contes de fades”, va comentar Chae Kyoung-sun. La directora d'art també va destacar que aquests dos colors delimiten els ambients de la sèrie: “Els passadissos dels dormitoris dels guàrdies emmascarats estan pintats de verd, mentre que la major part del laberint d'escales és rosa”.

Us deixem amb algunes de les peces que ha posat de moda la sèrie:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: