Miquel Montoro sobre el «bullying»: «Ho vaig passar molt malament»

per L.G., el 6 de novembre de 2021 a les 12:04

"És una cosa que no hauria d'existir; quan t'ho fan durant quatre anys ho acabes passant molt malament". Amb aquesta frase ha reconegut Miquel Montoro que va patir bullying per part dels seus companys de classe. En una entrevista en el marc de la campanya #ActuamosContraElBullying, Montoro explica que es reien d'ell dient-li "gordet" i per ser "un noi de camp, al que no li agrada jugar a la Play".


El jove mallorquí també llança una "reflexió per als professors i per a les escoles": "Per què no és el que fa bullying el que ha de marxar del col·legi? Això és molt injust i ens fa culpables a qui el patim". Tot i això, Montoro creu que haver patit assetjament escolar l'ha fet "més fort" i l'ha ajudat a "saber-se defendre". "Aquí estic jo i he de manar, excepte si és la meva mare amb una sabata a la mà", bromeja.

"No t'has de deixar influenciar per una persona que no val ni dos euros", aconsella. Montoro acaba el missatge demanant que si una persona coneix algú que està passant per aquesta situació d'assetjament escolar l'ajudi a sortir-se'n. "Actua contra el bullying", conclou el jove mallorquí.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: