Moren 8 persones per una allau humana al festival de Travis Scott

per Redacció, el 8 de novembre de 2021 a les 06:00
Aquest cap de setmana hi ha hagut 8 morts i 25 ferits al festival Astroworld, de Travis Scott, a la ciutat de Houston, on van assistir més de 50.000 persones. Dues de les víctimes eren menors. Malgrat que encara queden moltes preguntes per respondre, afirmen que una allau humana és el que ha provocat la tragèdia. 

Sembla ser que, quan trapper Travis Scott va sortir a cantar, tots els seguidors van sortir corrents per estar més aprop de l'escenari, cosa que va provocar l'allau. A més dels ferits que van ser transportats a l'hospital amb vehicle mèdic, més de 300 persones van haver de ser tractades a un hospital de campanya que s'havia habilitat prop del festival.

 
 

El tweet de sobre mostra una ambulància enmig del públic del festival. A sota, un altre vídeo on es veu un assistent ballant-hi a sobre. Scott s'ha posicionat a xarxes socials expressant les seves condolències per a les famílies de les víctimes, expressant que està "destrossat pel que va passar a Houston la nit passada" i que està treballant amb la policia de la ciutat per investigar el que va passar. També s'ha posicionat de la mateixa manera Live Nation, la companyia que ha organitzat el festival.
 
Tot i això, als comentaris d'aquest mateix post, alguns usuaris han decidit mostrar vídeos on sembla que el cantant i el seu equip sabien el que estava passant i no van aturar el concert. Al marge d'això, hi ha material audiovisual d'hores abans que mostren persones trencant tanques de seguretat de manera il·legal per a poder accedir al festival. 
  Qui també ha parlat és la parella de Scott, Kylie Jenner, que també afirma a les seves històries d'Instragram que tots dos estan debastats pel que va passar.

Denúncia contra Travis Scott
Un dels homes que va resultar ferit durant l'allau humana ha denunciat al raper Travis Scott, organitzador de l'esdeveniment, per "fomentar comportaments perillosos" i "ignorar els riscos". El denunciant, que demana una compensació econòmica d'un milió de dòlars (uns 865.000 euros), considera que Scott, així com els promotors del festival i altres involucrats en l'organització de l'esdeveniment, "no van aconseguir planejar i executar el concert d'una manera segura", assegura la demanda presentada en un jutjat del comtat d'Harris, a Texas.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: