Harry Styles ajuda una fan a sortir de l'armari durant un concert

per Redacció, el 8 de novembre de 2021 a les 06:00


Que Harry Styles és moníssim ja ho sabíem. Però, tant? I és que el cantant britànic ha ajudat a una fan a sortir de l'armari amb la seva mare durant el concert a Milwakee, a Wisconsin. 


Com? Doncs perquè la fan duia un cartell on explicava que la seva mare es trobava en una altra secció del concert i necessitava que l'ajudés a dir-li que és lesbiana. I així ho va fer! Ho pots veure en aquest vídeo.



NBC News ha descobert qui és la fan a qui en Harry va ajudar, i és una noia de 23 anys. Sembla que la seva mare va reaccionar bé i, de fet, es va a posar a plorar de l'emoció al mig del concert. Va publicar un tweet que ara ha retirat on li agraïa al cantant la possibilitat d'haver-li dit a la seva mare durant el concert i de crear un espai segur durant el Love On Tour, la gira de Styles. 

Molt bé, Harry. Així ens agrada!

via GIPHY



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: