Logotip de Adolescents.cat

Qui és la nova parella d'Ester Expósito?

per Redacció, el 8 de novembre de 2021 a les 10:36
Des que Ester Expósito ho va deixar amb Alejandro Speitzer se l’ha relacionada amb diversos famosos com ara Sebastián Yatra i Itzian Escamilla. Finalment, però, s’ha sabut que l’actiu està sortint amb l’actor Nicolas Furtado. 

Així ho assegura el mitjà HOLA, després que tots dos artistes assistissin junts a una festa a Sevilla. En les imatges publicades per la revista pot veure com Ester Expósito i Nicolás Furtado arriben junts a l'estació de trens i caminen per l’andana agafats i amb actitud afectuosa

 


De moment cap dels dos ha confirmat la notícia ni ha compartit cap imatge plegats a les xarxes socials. Així doncs, caldrà esperar. 


Qui és Nicolás Furtado?

 
Nascut a Montevideo (Uruguai), el 6 de febrer de 1988 (té 33 anys), Nicolás Furtado ja tenia vocació artística des de petit. Quan anava a l’institut va formar una banda en la qual tocava la bateria. Més endavant va decidir començar a estudiar arquitectura i finalment va acabar formant-se com a actor a l'escola del prestigiós director Ricardo Beiro. 

L’actor ha desenvolupat gran part de la seva carrera a Argentina on ha aparegut en pel·lícules com Perdida i en sèries com ara Dulce Amor.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: