Què se sap sobre la ruptura de Gigi Hadid i Zayn Malik?

per Redacció, el 8 de novembre de 2021 a les 12:57
Gigi Hadid i Zayn Malik posaven fi a la seva relació fa una setmana, després d’una baralla entre el cantant i la mare de la model. Yolanda Hadid assegura que l'artista la va empènyer contra un armari després d'una discussió per la privacitat de Khai, la filla de la parella. 

L'artista va acceptar els càrrecs imposats pel jutge, tot i que es va declarar no culpable. És a partir d’aquest moment quan la model hauria començat una batalla judicial contra Zay Malik per a regular la custòdia de l'única filla en comú entre tots dos. No obstant això, Gigi Hadid ha deixat clar que el cantant "sempre haurà de formar part de la seva vida, ja que la seva filla necessita al seu pare". 


D’altra banda, la germana de la Gigi, la model Bella Hadid ha assegurat que està molt decebuda amb el cantant. "La Bella també ha tingut una gran ruptura amb ell, igual que el seu germà Anwar Hadid. Odien el que li ha fet a la seva germana", ha informat el seu entorn. 

Tot plegat també ha fet ressorgir els problemes amb la marihuana que Zayn Malik havia tingut en el passat. Segons una persona que havia treballat amb ell, el cantant es posava “agressiu” i “paranoic” quan consumia aquesta substància. 


Sigui com sigui de moment tot són informacions que van sortint i que encara no s'han confirmat al 100%. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: