WhatsApp vol introduir un canvi molt important en els grups

per Redacció, el 9 de novembre de 2021 a les 08:24
En un món tan canviant com el que vivim, les aplicacions per als dispositius mòbils estan involucrades en un desenvolupament constant. WhatsApp, que darrerament ha anunciat canvis, treballa ara en una nova funció que revolucionarà l'aplicació.

Les "comunitats", segons informa el portal WABetaInfo, facilitaran la creació de xats comunitaris on els administradors podran agrupar diferents grups relacionats amb la comunitat. Com a exemple: un curs de formació podria ser una d'aquestes comunitats i cadascuna de les classes individuals de la formació seria un grup. 


Segons el portal citat, aquesta nova funció de WhatsApp permetrà als administradors una millor gestió de tots els grups inclosos en una comunitat. Els participants es podran afegir de manera manual, com fins ara, o mitjançant un enllaç d'invitació que es podrà compartir públicament o privada. 

Així, les noves comunitats de WhatsApp seran similars al funcionament dels canals a Discord, on cada canal pot tenir diferents subcanals. Amb aquesta innovació, WhatsApp es vol apropar a la competència i retallar distàncies amb Telegram i Signal.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: