Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la casa més cara de Catalunya: més de 20 milions d'euros

per L.G., el 9 de novembre de 2021 a les 12:59
Nova casa més cara de Catalunya. Després que el passat agost es conegués que era una ubicada al barri de Sarrià de Barcelona per un preu de 14 milions d'euros, ara n'hi ha una que l'ha superat. Situada a la zona de Pedralbes, es tracta ni més ni menys que d'un valor de 21.765.000 euros.

Aquest "palauet", que la seva remodelació data de 2019, té una superfície d'uns 750 metres quadrats, amb un terreny total que supera els 1.000 metres quadrats. Segons la immobiliària Engel&Völkers, el complex té vuit places de pàrquing, jacuzzi i piscina, i inclús un apartament per a convidats.

 

Un dels salons de la casa més cara de Catalunya Foto: Engel&Völkers


En total té quatre plantes, amb un solàrium i un ascensor interior. A la planta baixa hi ha un ampli sofà-menjador a doble alçada amb sortida cap al jardí. També té dos lavabos, una piscina i cuina exterior, a més d'un despatx, una zona de televisió i una altra cuina interior. A la segona planta hi ha una suite amb sortida exterior a una terrassa i també té dos lavabos i dos canviadors.

 

La piscina de la casa més cara de Catalunya Foto: Engel&Völkers


A la tercera planta hi ha una zona de descans amb vistes a la ciutat de Barcelona, i una altra piscina. Totes les habitacions tenen llum natural. Entre els serveis, també hi ha calefacció, aire condicionat i la decoració va a càrrec d'interioristes de prestigi. Al soterrani també hi ha una zona amb dos dormitoris, zones d'aigua, gimnàs i el garatge amb vuit places. A més, hi ha un home cinema i una discoteca amb barra de bar.
 

La sala de festa de la casa més cara de Catalunya Foto: Engel&Völkers


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: