El mapa que mostra els noms de gos més populars al món i a cada país

per Redacció, el 11 de novembre de 2021 a les 10:27
La plataforma Budget Direct ha elaborat un estudi per a descobrir els noms de gos més populars a cada país del món. Els resultats els ha reflectit en aquests curiosos mapes:

Noms de gossa

Noms de gos


Lluna i Bella s'alcen com a clars guanyadors pel que fa a noms de gosses perquè són els més populars en 30 països del món. A Espanya, per ordre de preferències, trobem: Lluna, Nala, Kira, Lola, Bima, Mia, Noa, Kiara, Dana i Gala.

I els gossos? El nom més posat arreu del món és Max, seguit de Charlie. Ara bé, a l’estat espanyol, el gran triomfador és Coco. A més a més, també són molt populars Thor, Rocky, Toby, Simba, Leo, Lucas, Zeus i Bruno. Teniu alguna mascota que es digui així?


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: