Squirt en l'ejaculació femenina: mite o realitat?

per Redacció, el 4 de desembre de 2021 a les 06:00


L'ejaculació femenina. Quin tema, oi? L'orgasme de les persones amb vagina ha estat poc investigat fins els últims anys, quan el moviment feminisme ha reivindicat que també poden experimentar plaer sexual. L'ejaculació femenina està, malgrat tot, encara envoltada de misteri, i un dels temes que l'envolten és el terme squirt. 


Què vol dir, fer un squirt? Es produeix, en algunes ocasions, quan s'arriba a l'orgasme i la vagina expulsa un tipus de líquid. La pornografia, com tantes altres coses qüestionables, ens ha vengut que només es produeix quan l'orgasme és extremadament plaent, però hi ha persones que suggereixen que, simplement, es tracta de pipí.

via GIPHY

Què passa amb l'squirt?



Doncs la realitat és que el líquid que alguns cops expulsa la vagina sí que és, almenys en part, pipí, però diluït. Alguns estudis suggereixen que la bufeta femenina es buida quan es produeix, però a l'analitzar el líquid, s'ha descobert que conté altres components que no són necessàriament orina. Es tracta d'una combinació de diversos líquids vaginals.


via GIPHY

A més, hi ha altres estudis que suggereixen que no tots els líquids són iguals. Hi ha persones que, a més de vagina, tenen glàndules de Skene (aproximadament la meitat de les dones, tot i que no s'ha estudiat en la població trans), i llavors ejaculen un líquid blanc en molt reduïda quantitat. L'altre tipus de líquid ejaculat, que és transparent i arriba en més quantitat, sí que és fonamentalment pipí.

Què en penses? Estaves al cas d'aquesta divisió? 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: