Rauw Alejandro i Rosalía oficialitzen la seva relació

per Redacció, el 15 de novembre de 2021 a les 06:00


ALERTA: PARELLASSA. Finalment podem dir que Rosalía i Rauw Alejandro s'han estrenat a l'alfombra vermella com a parella oficial, i ho han fet aquest cap de setmana als premis de LOS40 Music Awards. La cerimònia també ha acollit altres artistes de molt renom, com Ed Sheeran o Sebastián Yatra.

 

La parella es va separar en alguns moments de la gal·la, però sempre estaven preparats per somriure junts davant de les càmeres. No us ho perdeu: va ser la Rosalía, juntament amb Ibai Llanos, qui li va entregar el premi a millor artista urbà a la seva parella. Quan el cantant va pujar a l'escenari, no va poder evitar fer un petó i una abraçada a la catalana. 


Ho mostrava l'streamer que els va acompanyar al seu Twitter, exactament així. Absolutament icònic. Tots som tu, Ibai. 
 
Després de recollir el premi, en el discurs de Rauw Alejandro, evidentment, hi van haver unes paraules d'agraïment a Rosalía, a qui va catalogar com la seva musa. 
 

Moníssims, oi?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: