Logotip de Adolescents.cat

Què està passant amb Taylor Swift i Jake Gyllenhaal?

per Adolescents.cat, el 15 de novembre de 2021 a les 06:00
Taylor Swift està tornant a gravar la majoria dels seus àlbums després d'una polèmica amb la seva productora, Big Machine Records. L'última estrena ha estat l'àlbum de 2012 "Red" (Taylor's Version), un dels seus treballs més coneguts i que inclou cançons com a "I Knew You Were Trouble" i "We Are Never Ever Getting Back Together".

A Red també s'inclou una de les cançons amb les quals més ha especulat el fandom de Taylor, "All Too Well". La cantant ha tret una nova versió de la cançó de 10 minuts amb noves lletres que poden revelar la raó de la ruptura de Taylor Swift amb l'actor Jake Gyllenhaal, a qui està dedicada la cançó.

Swift i Gyllenhaal van començar a sortir l'octubre de 2010, i van ser parella durant uns tres mesos. La parella, però va acabar la seva relació el gener de 2011. L'àlbum "Red" es va publicar més tard, el 2012. Sempre hi ha hagut especulacions sobre la raó de la ruptura, com la diferència d'edat entre la parella, ja que en aquell moment Taylor tenia 20 anys i Gyllenhaal, 29.

 
 


Amb la cançó també s'ha publicat un videoclip protagonitzat per Dylan O'Brien i Sadie Sink. El vídeo, que dura més de 14 minuts, narra la història per "actes", amb escenes amb diàleg, i ha sigut el debut de la cantant com a directora.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: