Logotip de Adolescents.cat

Què és el sexe verd i com practicar-lo?

per Redacció, el 15 de novembre de 2021 a les 11:29
Quan es parla de cuidar el planeta, poques vegades es relaciona amb la sexualitat. El cert, però, és que hi ha certs hàbits sexuals que ens poden ajudar a reduir l’impacte negatiu dels humans en el medi ambient.

És el que es coneix com a “sexe verd” i fins i tot organitzacions com Greenpeace han publicat decàlegs sobre com practicar-lo. Et deixem amb alguns consells: 

1. Apaga les llums

 
Des del llit pots estalviar energia: apaga les llums i utilitza espelmes de cera d'abella i parafina, no les fetes amb base de petroli. A part d’ajudar al medi ambient, crearàs un ambient més eròtic.
funny cat GIF

2. Utilitza productes vegans

  
Hi ha productes, com els preservatius, que tenen alternatives veganes més respectuoses amb el medi ambient. Per exemple, els condons vegans no tenen glicerina, parabens i són fabricats amb làtex natural. 

3. Usa ecolubricants

  
Si vols incorporar els lubricants a les teves relacions, millor que evitis aquells fets a base de petroli, com d'oli o vaselina, per exemple. Fes servir els que tenen base d'aigua, a més a més, són inofensiu per a la pell.
Need Lube GIF

4. Busca joguines sexuals ecològiques

  
Hi ha joguines eròtiques que no estan fetes de plàstic, sinó d’altres materials menys nocius pel medi ambient, com ara els polímers de midó. Hi ha moltes marques que tenen productes sexuals “eco-friendly”, així que varietat no et faltarà. 

5. Estalvia aigua

 
Les dutxes en parella no només ajuden a trencar la rutina, sinó a estalviar aigua. Recorda que més de 500 milions de persones no tenen accés a l'aigua potable, per tant, quant més disminuïm el nostre consum, millor.
Orange is the New Black', una serie que no te puedes perder - Hay una  lesbiana en mi sopa


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: