Àustria, primer país europeu a confinar només els no vacunats de Covid

per I.M., el 15 de novembre de 2021 a les 12:35
El govern d'Àustria ha decretat el confinament dels ciutadans no vacunats a partir d'aquesta mitjanit per fer front a l'escalada de casos de Covid-19 que viu el país. En una roda de premsa, el canceller Alexander Schallenberg ha anunciat la mesura, ha reconegut que la taxa de vacunació és "lamentablement baixa" i ha instat els ciutadans a immunitzar-se.

Menys d'un 65% de la població adulta està vacunada, la dada més baixa dels països de l'Europa Occidental. A Catalunya, per exemple, aquest indicador se situa en prop del 85%. Els ciutadans no vacunats només podran sortir de casa per raons limitades com anar a treballar o a comprar menjar. Els nens de menys de 12 anys no estaran obligats a confinar-se.

El govern austríac ha assegurat que hi haurà controls exhaustius per part de la policia per controlar una restricció que no afectaria tota la població i que, d'inici, durarà 10 dies.  Com veieu aquesta mesura? Veuríeu bé que s'apliqués a Catalunya?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: