Com t'afectarà l'eclipsi de lluna a Taure d'aquest dijous?

per Adolescents.cat, el 16 de novembre de 2021 a les 08:43
La nit de dijous 18 a divendres 19 de novembre tindrem l’eclipsi llunar més llarg del que portem de segle. Durarà exactament 3 hores i 28 minuts i això no passava des de 1441.

L’eclipsi de lluna es produeix quan la Terra es col·loca entre la Lluna i el Sol, de manera que l’ombra generada pel nostre planeta es projecta a la Lluna. L’ombra arribarà a cubrir el 97% de la Lluna (que estarà plena) en el seu punt màxim. Una de les coses més increïbles d’aquests eclipsis és que veiem la Lluna d’un color vermellós o daurat.


I podrem veure l’eclipsi? Doncs mentre que des d’Amèrica serà fàcil de veure, des de casa nostra només serà visible durant les 7 i les 8 del matí i pot ser complicat perquè ja es fa de dia. Això sí, durant 4 minuts a les 8 del matí es podrà veure en el seu punt màxim. Així que ho pots provar divendres al matí abans d’entrar a l’institut.

Passem a la part astrològica… Com ens afectarà a nivell personal i emocional aquest eclipsi de lluna a Taure?



És una lluna molt intensa que ens posarà sobre la taula temes que no volem veure relacionats amb l’aferrament o “apego”, amb la sexualitat, els diners i els tabús al voltant de tot això. Ens farà deixar rere traumes, creences o actituds que ja no ens serveixen relacionades amb tots els temes propis del signe de Taure: el plaer, allò material, la sexualitat, l’alimentació, els diners…

Pot ser que els dies propers a l’eclipsi vinguin al teu cap vells traumes, alguns de la infància, i que sentis la necessitat de deixar-los enrere i sanar-los per seguir avançant. No tinguis por, intenta confiar, no pressionar-te i deixar-te anar. A vegades cal rendir-se per tirar endavant. Si alguna cosa necessita ser vista o sentida, dóna-li espai. Si tens ganes de plorar, fes-ho i treu de dins allò que et fa mal i que t’està impedint viure amb més tranquil·litat.

Alhora, el Sol a Escorpí ens demana que deixem anar tot això que no ens fa bé i renaixem com una au Fènix. 

Quins són els signes que notaran més l’efecte de l’eclipsi de Lluna a Taure?



Els signes fixes: Taure, Lleó, Escorpí i Aquari. Si a la teva carta natal tens el Sol, la Lluna o l’Ascendent en algun d’aquests signes és possible que visquis tot això amb més intensitat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: