7 pelis amb el sexe com a protagonista que segurament no coneixies

per Adolescents.cat, el 16 de novembre de 2021 a les 10:00
S'estrenen tantes pel·lícules a les plataformes que, de vegades, n'hi ha algunes que queden en un segon pla. Avui us portem alguns films poc coneguts que tenen el sexe i l'amor com a protagonistes.


 


Young and Wild
Daniela, criada en una família molt tradicional, crea un blog on parla de sexe amb altres adolescents i comparteix les seves experiències, mentre lluita per trobar el seu propi camí.

Duck Butter
Fartes de les relacions que no acaben en res, dues dones - interpretades per Alia Schwkat i Laia Costa – que tenen molta química decideixen tenir una cita èpica de 24 hores.

Newness 
Martin i Gabi inicien una relació després de conèixer-se en una aplicació de cites. Quan després d'un temps comencen a avorrir-se, busquen una solució poc convencional per superar la rutina.

Amar
Laura i Carlos, que viuen amb intensitat i fragilitat el seu primer romanç, comencen a adonar-se de la realitat de la vida i que l'amor no és com ells s'imaginaven.

Portrait de la jeune fille en feu
França, 1770. Marianne, una pintora, rep un encàrrec d'una comtessa que consisteix a realitzar el retrat de noces de la seva filla Héloïse, una jove que té seriosos dubtes sobre el seu matrimoni. Entre totes dues, sorgeix una relació inesperada.

Two night stand
Després de viure una nit de sexe bastant lamentable, una parella es veu obligada, a causa d'una tempesta de neu, a passar més temps junts a l'apartament d'ell.

Just Friends
Explica la història d’amor entre dos nois joves que han de lluitar contra les seves famílies per poder estar junts.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: