Per què hi ha rumors sobre una possible relació entre aquesta influencer i aquest actor?

per Redacció, el 16 de novembre de 2021 a les 10:37
Jaime Lorente i Jessica Goicoechea estan sortint? Aquesta és la pregunta que va començar a circular fa uns dies després que l'espai 'Drama Week' de YouTube difongués unes imatges on es veien, suposadament, l’actor i la influencer en actitud afectuosa.

Doncs bé, tot es tracta d’un rumor. El mateix Jaime Lorente ha desmentit a Cuore que estigui sortint amb Jessica Goicochea. Tots dos són amics, però no tenen cap relació sentimental.

 

De fet, quan va sorgir el rumor moltes persones ja van posar en dubte que fos cert. I és que actualment tots dos tindrien altres relacions. La influencer amb Arón Piper, conegut pel seu paper a Élite, i l’actor amb una noia de l’equip de vestuari de La Casa de Papel, amb qui acaben de tenir la seva primera filla. La petita va néixer el 7 de novembre a San Sebastián (País Basc) i es diu Amaia.

 

El que continua sent un misteri és la identitat de la mare, de la qual, només se sap que es diu Marta i que, com hem dit, també treballa en el món audiovisual.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: