Denuncien l'assetjament a un adolescent per parlar català al grup de WhatsApp de classe

per Redacció, el 16 de novembre de 2021 a les 11:55
Un noi de 12 anys d'un institut del Camp de Tarragona denuncia haver estat assetjat a la classe pel sol fet d'haver-se mantingut parlant en català en un grup de WhatsApp. Ho ha recollit Plataforma per la Llengua, que en un comunicat  assegura que els seus companys "no acceptaven que s'expressés en català".

Es tracta d'un grup privat que tenen entre els mateixos alumnes i que els serveix per comunicar-se durant el curs. Des del principi la major part parlaven en castellà, però el noi de 12 anys va mantenir el català en tot moment.


El noi en qüestió, segons el text, "ha estat víctima d'una campanya d'assetjament" i producte d'aquest fet els pares van enviar captures de pantalla a Plataforma. A més, els pares denuncien que el nen ha estat objecte d'"insults i trucades amenaçadores" i que "fins i tot havien fet crides perquè l'apallissessin".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: