La reunió d'Harry Potter en HBO ja és una realitat

per Adolescents.cat, el 17 de novembre de 2021 a les 06:00
El passat 4 de novembre, la primera pel·lícula de Harry Potter feia 20 anys, i (atents tots els potterheads) aprofitant l'aniversari de la saga, la productora Warner ha anunciat que hi haurà una reunió amb els protagonistes (Harry, Ron i Hermione) en un especial d'HBO Max l'1 de gener de 2022.

En projecte es dirà 'Volta a Hogwarts', i tot i que una nova pel·lícula que inclogui a Harry, Ron i Hermione es veu poc factible, es preveu una reunió com la que van protagonitzar els actors de 'Friends' fa un temps.




En el vídeo oficial, s'anuncia la presència dels tres actors principals, així com la intervenció d'altres artistes de la saga com Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Hagrid), Tom Felton (Draco Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Bonnie Wright (Ginny Weasley) i molts més.


Tot i això, no podem descartar la possibilitat d'una pel·lícula, ja que Chris Columbus, director de les dues primeres entregues, s'ha ofert a dirigir un novè lliurament amb el trio principal.

Qui no se sap si participarà en aquesta producció, és l'autora de la novel·la original, J.K Rowling, a la qual el col·lectiu LGTBI va acusar de trànsfoba fa poc més d'un any després d'unes declaracions. Tant Radcliffe com Watson van sortir a defensar públicament la comunitat LGTBI i desvincular-se per complet de les afirmacions de l'escriptora britànica.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: