Què és fer un «tikkie»? La nova tendència a l'hora de lligar

per Redacció, el 17 de novembre de 2021 a les 18:02
Conèixer algú per Tinder és una de les pràctiques més esteses de la societat actual. T'agrada algú, t'hi fixes, i aconsegueixes fer match. Parles amb aquesta persona i quedes amb ella per trencar la barrera de la tecnologia. 

Si arriba l'hora de pagar, per a molta gent no suposa un problema convidar o tenir una primera conversa sobre si dividir el compte. Però i si no és el cas? Als Països Baixos han trobat una solució a través d'una aplicació que ha revolucionat el món de les cites.

Tikkie s'ha convertit en una app essencial per als holandesos pel que fa a les cites. És un servei que funciona amb la mateixa essència que Bizzum o Verse -enviar diners a una altra persona-, però Tikkie serveix per demanar una sol·licitud de pagament digital. Es coneix com a "fer un tikkie". La persona que rep la sol·licitud podrà trametre els diners a través de WhatsApp, Messenger, SMS o un codi QR. 

Ja hi ha més de 7 milions d'usuaris enregistrats a l'aplicació i els holandesos han estat pioners en instaurar aquesta pràctica en relacions amoroses que acaben malament. Diversos portals d'internet i comentaris a les xarxes socials recullen testimonis de persones dels Països Baixos que han rebut sol·licituds de pagament per cafès, comptes de restaurant o cèntims, fins i tot, per haver compartit el Netflix en haver quedat a casa seva.

Com ho veieu? 

 

Novetats relacionades amb Tinder


A vegades les cites de Tinder poden acabar malament i pot no haver-hi connexió, però en altres situacions es pot desenvolupar un escenari preocupant i perillós. Tinder va llançar al març una nova funcionalitat als Estats Units amb molta polèmica. La popular aplicació de contactes ha inclòs la comprovació d'antecedents penals entre la informació que comparteix amb els usuaris sobre els potencials candidats per a una cita.

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: