Camila Cabello i Shawn Mendes posen fi a la seva relació

per Redacció, el 18 de novembre de 2021 a les 10:29
Camila Cabello i Shawn Mendes ja no estan junts. Així ho han anunciat ells mateixos a través d’un comunicat conjunt que han compartit a les xarxes socials.

"Hola, hem decidit acabar la nostra relació romàntica, però el nostre amor mutu és més fort que mai. Vam començar la nostra relació com a millors amics i seguirem sent millors amics. Apreciem molt el vostre suport", es pot llegir en el missatge.

 

La seva història d’amor va començar el 2019, mentre rodaven el videoclip de Señorita, un dels hits de l’estiu d’aquell any. De fet, els rumors van sorgir arran de la cançó i els artistes van acabar confirmant que tenien una relació poc després. 


Durant aquests dos anys han compartit escenari junts, vacances, escapades, festes…i han mostrat molts d’aquests moments als seus seguidors. Ara aquesta etapa com a parella s’ha acabat, però estem segurs, com ells han dit, que la seva amistat segueix sent molt forta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: