Netflix crea una nova web: tots els detalls

per Redacció, el 18 de novembre de 2021 a les 10:52
Netflix ha estrenat un nou portal de transparència on es poden consultar les dades d'audiència de les seves sèries i pel·lícules. Fins ara, la plataforma comptava com a reproducció cada contingut que era vist un mínim de dos minuts. Una mètrica poc realista –sobretot tenint en compte que la majoria de ficcions duren una mitjana d’una hora- i molt criticada en les últimes setmanes.

És per això que a partir d’aquest moment el Top 10 de Netflix s’elaborarà en funció dels milions d'hores reproduïdes. Segons informa la companyia, les dades s'actualitzaran setmanalment i estaran dividides en diverses seccions.


De fet, si es va a la web que han creat per consultar audiències, es pot veure com la pàgina et deixa escollir entre pel·lícules més vistes i sèries més vistes i també seleccionar per idioma: les que són en anglès i les que no.Així doncs, si no saps que veure, consultar aquest web et pot donar una idea dels continguts amb més èxit i ajudar-te a decidir. 

CONSULTA AQUÍ LA NOVA WEB DE NETFLIX

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: