Logotip de Adolescents.cat

Mor assassinat a trets el raper estatunidenc Young Dolph

per L.G., el 18 de novembre de 2021 a les 16:35
El raper estatunidenc Young Dolph va ser assassinat a trets dimecres al matí mentre sortia d'una botiga de galetes de la ciutat de Memphis. Segons han explicat els testimonis dels fets, el músic, de 36 anys, va rebre les bales des de les finestres d'un cotxe que es va aturar just davant de l'establiment.

Com es pot veure en un vídeo difós a través de les xarxes socials, el seu vehicle va quedar estacionat prop del lloc dels fets i la policia va acordonar la zona. Les autoritats de la ciutat de l'estat de Tennessee encara no han confirmat si hi havia algun ocupant més dins el cotxe de Dolph, com sí que ho asseguren alguns dels testimonis.

 
L'any 2017, el raper ja va ser víctima d'un altre atac amb arma que el va deixar amb ferides lleus. Llavors, el músic i pare de dos fills va atribuir l'assalt a la "gelosia" que el seu èxit despertava dins la indústria musical. El primer disc de Dolph va ser publicat l'any 2016 sota el nom de "King of Memphis" i des de llavors va sumar sis produccions més, totes elles amb gran èxit dins del món del rap. Una de les seves cançons més reconegudes ha estat "Majory On the River".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: