Logotip de Adolescents.cat

Què està passant amb Ana Guerra?

per Redacció, el 19 de novembre de 2021 a les 10:30
Ana Guerra s'ha convertit en el centre d’atenció a les xarxes socials. El motiu? Les queixes d'un veí que assegura que és molt complicat viure en el mateix edifici que la cantant, perquè no para de tocar el piano i fer soroll, tant de dia com de nit. 

L’artista assegura que li va demanar perdó i també va publicar un missatge a les xarxes socials on es disculpava. De fet, Ana Guerra admetia que algun dia s’havia quedat tocant el piano fins tard, però que aquesta situació ja no s’havia repetit més.


Malgrat tot el veí ha insistit davant les càmeres de televisió, que la cantant segueix molestant la gent que viu a l’edifici, unes acusacions que ella ha negat. "Compleixo els meus decibels i els meus horaris, haig de treballar", ha assegurat. A més a més ha detallat que ha col·locat una doble catifa sota el piano, té doble finestra, i abaixa les persianes, "però insonoritzar la casa costa una pasta i estic de lloguer". 

Sigui com sigui, els retrets entre tots dos han continuat i hi ha qui creu que només ho fan per “cridar l’atenció”. Què en penses?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: