Tot el que has de saber sobre els condons vaginals

per Adolescents.cat, el 11 de desembre de 2021 a les 06:00
Quan et parlen de condons, segur penses en els clàssics per a penis. Estem acostumats a veure'ls a tot arreu: farmàcies, supermercats, anuncis, etc. Però, has vist mai un condó vaginal? Més coneguts com a condons "femenins", són un mètode anticonceptiu que s'insereix en la vagina per a prevenir embarassos i infeccions de transmissió sexual (ETS).

És a dir, tenen les mateixes funcions que un 'condó de penis'. Es poden utilitzar durant la penetració o el sexe oral i són més grans que els de penis. El seu principal avantatge és que es poden usar sense problemes hores abans de l'acte sexual. T'expliquem algunes coses que has de saber sobre aquest mètode si vols començar a utilitzar-lo.
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: