Álvaro Soler, Alfred García i Ramon Mirabet versionen aquesta cançó mítica de Sopa de Cabra

per Redacció, el 19 de novembre de 2021 a les 12:42

Álvaro Soler, Alfred García i Ramon Mirabet, protagonitzen la nova versió que Sopa de Cabra acaba de publicar del clàssic“El boig de la ciutat” produït per David Rossell. 


Aquesta nova versió forma part de les celebracions del 30 aniversari del disc Ben Endins, el disc que va canviar la vida als Sopa de Cabra i a tota una generació.

Amb “El boig de la ciutat” versió 2021, Sopa de Cabra acosta aquest clàssic de la música catalana a les noves generacions. Per a la seva gravació, Álvaro Soler, Alfred García i Ramon Mirabet, admiradors declarats del grup gironí, es van reunir a mitjans d’octubre a Can Pardaler (Artés) on van congeniar i trobar la màgia especial que aflora a la nova versió. 


La celebració d’aquest aniversari continuarà el 3 de desembre amb la publicació de Ben Endins 30 aniversari, una edició especial del disc remasteritzada i amb sis cançons inèdites extretesdel mateix concert a la Sala Zeleste de l’any 1991, que arribarà a les botigues en format de triple vinil i doble CD.

Sopa de Cabra també anuncia que després de penjar el cartell d’entrades exhaurides a pràcticament tots els concerts d’aquest 2021, seguirà un any més amb la gira de celebració del Ben Endins.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: