Sex Education anuncia dos nous personatges

per Adolescents.cat, el 23 de novembre de 2021 a les 06:00
La nova temporada de Sex Education inclourà a dos personatges trans. La sèrie, que ja s'ha posicionat com una de les millors respecte a la representació LGBTIQ+ a la pantalla, augmentarà en dos més els seus personatges del col·lectiu.

Tot i que encara no hi ha gaire informació sobre la quarta temporada de la sèrie, Krishna Istha, un dels escriptors del show de Netflix, ha publicat per xarxes un anunci pel càsting.

La futura Abbi, una noia trans, es descriu com "una Winona Ryder dels 90". El personatge és "confiat i autosuficient en la seva identitat de gènere". A la descripció del càsting diu que "Abbi és la líder del seu grup i 'l'abella reina' de la seva universitat. És alegre, magnètica, generosa i lleial". El post explica una mica el passat d'Abby, que ve d'una família religiosa i conservadora, que la va expulsar de casa seva per la seva identitat de gènere. Actualment viu amb el seu nòvio, Kent, i la seva família. Tot i que aparentment va deixar enrere la seva educació religiosa, Abbi encara es considera espiritual i assisteix a un grup laic que celebra la importància de la família escollida.

La descripció de Kent també dona als fans de Sex Education una primera impressió de com serà el personatge. És "bo, poc rancorós i bo escoltant", tot i que "no està tan segur de ser un dels nois populars com Abbi". Kent també és trans, com la seva nòvia, i ambdós tenen una de les millors relacions del show.


El càsting, com explica Krishna Istha a la seva publicació, està obert per actors sense experiència. 

 

via GIPHY

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: