Logotip de Adolescents.cat

5 maneres de demostrar a algú que l'estimes

per Adolescents.cat, el 28 de novembre de 2021 a les 08:33
L’autor Gary Chapman va escriure una obra anomenada “Els 5 llenguatges de l’amor” i en ella explica les 5 formes que tenim les persones de demostrar-nos l’amor. En qualsevol relació, sigui de parella o no, és bo tenir en compte aquests 5 factors per sentir-nos estimats/des i alhora mostrar amor a l’altra persona:

1. Les paraules



Expressar l’amor i l’afecte verbalment, ja sigui amb paraules boniques, elogis, felicitacions… és quelcom que a tothom li agrada.

2. El temps compartit de qualitat



Al llarg de la vida passem molt temps amb moltes persones, però el temps de qualitat és el que marca la diferència. Entregar el nostre temps a una altra persona durant una estona és un regal. Escoltar activament, cuidar-se, fer activitats, gaudir del sol fet d’estar junts/es…

3. Els regals



Els detalls, siguin materials o no, sempre ens fan sentir especials. Fes-li saber a l’altra persona que l’estimes i la valores amb un obsequi, és igual el valor econòmic que tingui.

4. Els actes de servei



Estimar també és ajudarr i facilitar la vida de l’altra persona de forma voluntaria i sense esperar res a canvi. Només per les ganes de cuidar a l’altre/a.

5. El contacte físic



Carícies, abraçades, donar-se la mà, fer petons, fer un massatge… A qui no li agrada?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: