7 respostes a preguntes que potser t'has fet sobre la píndola del dia després

per Redacció, el 27 de novembre de 2021 a les 06:00
Un 24,5% de les adolescents assegura haver-se pres la píndola del dia després i un 6% confessa haver-la utilitzat més d'una vegada. Així ho assenyala l'Enquesta d'hàbits relacionats amb la salut a alumnes de 4t d'ESO de la demarcació de Barcelona.

El preocupant és que hi ha persones que fan servir aquest medicament d'emergència com si es tractés d'un mètode anticonceptiu més, quan realment no ho és. És per això que avui hem volgut fer un article amb les preguntes més freqüents i les seves respostes sobre aquest tema. Hem extret la informació del web de salut de la Generalitat i també d'altres portals especialitzats.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: