Aquests són els 4 primers grups confirmats pel CANET ROCK 2022

per Redacció, el 23 de novembre de 2021 a les 10:00
Oques Grasses tornarà a sonar al Pla d’En Sala el pròxim 2 de juliol en la vuitena edició de CANET ROCK. És un dels noms confirmats del festival que comptarà també amb el fenomen nascut del confinament Stay Homas, la revelació valenciana d’aquest any La Fúmiga i els emergents Ginestà

Aquests són els 4 primers grups anunciats per l’edició del 2022 que, com cada any, comptarà amb una quinzena de les millors bandes del territori per oferir més de 12 hores de música i festa fins a la sortida del sol. Abans d’anunciar els primers grups, CANET ROCK ja havia venut més de 3.000 entrades.

 

Un ritme que mostra la fidelitat del públic amb el certamen, la seva consolidació i una tendència que en les últimes edicions ha fet que les entrades s’exhaureixin amb mesos d’antelació. Així doncs, si no us voleu quedar sense, aprofiteu i compreu ja la vostra entrada. Aprofiteu que estan a la venda amb promoció especial anticipada a 36€ a la web www.canetrock.cat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: