Com saber si un producte està realment rebaixat o no? Aquesta web t'ho diu

per NacióDigital, el 23 de novembre de 2021 a les 11:52
Sovint els descomptes que anuncien les botigues pel Black Friday no són reals. Així ho creuen vuit de cada deu consumidors, segons una enquesta de l'organització de consumidors Facua, que creuen que els establiments ofereixen descomptes falsos durant la campanya.

L'OCU monitoritza 25.000 productes durant els tres dies previs al Black Friday per comprovar si s'abarateixen realment o no. El 2019 no hi va haver descompte i els preus van pujar un 0,55%, mentre que el 2018 els preus es van abaratir un 1%.


Per evitar enganys, dos nois de Múrcia van llançar el portal Verificador de ofertas, que permet veure l'evolució del preu durant sis mesos de tota mena de productes de portals de comerç electrònic, per esbrinar si l'han posat més car els dies abans de la jornada de descomptes, per fingir que és una ganga.

L'únic que cal fer és copiar el link del producte que vulguem comprovar a aquest web i ens sortirà una imatge com aquesta:


 

Hi ha alguns webs que no funcionen, però nosaltres ho hem provat amb alguns com Amazon i sí que et deixa comprovar les ofertes.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: