El Govern amplia l'ús del passaport Covid a la restauració, gimnasos i residències

per Oriol March, el 23 de novembre de 2021 a les 13:08
El passaport Covid amplia el seu ús. Així ho ha determinat aquest dimarts el Govern davant l'augment de contagis. Aquest certificat s'ampliarà en:

 Restaurants i bars
 Gimnasos
 Centres esportius
 Residències de gent gran

Es demanarà permís al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que s'haurà de pronunciar en les properes hores per validar la mesura, que està previst que entri en vigor a partir de divendres. El passaport també està pensat per "incentivar" la vacunació, segons la portaveu.

Actualment, s'ha de presentar aquest passaport digital per accedir a les discoteques i concerts a peu dret, i també en celebracions a hotels i a restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats. La mesura caldrà rebre l'aval de la justícia, que sí que va acceptar les mesures actuals. 

La pressió hospitalària continua creixent, amb 12 pacients crítics més que eleven el total d'ingressats a les UCI a 119 persones. Els hospitals catalans van registrar quatre ingressos i ara per ara hi ja 519 hospitalitzats.  A més, Salut ha declarat en les últimes 24 hores 1.591 nous contagis, mentre s'han registrat 10 morts per Covid, que situen en 24.089 les persones han perdut la vida des de l'inici de la pandèmia.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: