Què fas aquest dissabte? Et proposem un pla amb descompte que et pot interessar

per Redacció, el 24 de novembre de 2021 a les 09:20
Tant si ets un aficionat/da del món del motor com si no, la festa que ha preparat el Circuit de Barcelona-Catalunya per celebrar el seu 30è aniversari, et pot interessar. I és que aquest dissabte 27 de novembre, de 9h a 17h, trobaràs activitats per a tots als gustos a les instal·lacions del circuit. 

Hi haurà zona de música en directe, atraccions, tallers…a més a més, si prefereixes l’acció, també hi trobaràs un circuit de motos elèctriques, una pista per a karts elèctrics, un circuit amb patinets, simuladors d’eSports...i si t'atreveixes, també hi haurà un globus aerostàtic que s’elevarà sobre el pàdoc del circuit.

Si hi vas, a més, tindràs l’oportunitat de visitar les instal·lacions i veure espais com la sala de brífing, el pre-podi o el podi als quals el públic normalment no pot accedir-hi. 

Pots comprar la teva entrada al web del circuit. Ah, i si ets usuari del Carnet Jove, tens descompte! La recaptació anirà a benefici de la Marató de TV3, així que estaràs fent una bona obra!

ENTRADES


 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: