La intel·ligència emocional: 4 característiques clau per detectar-la

per Adolescents.cat, el 29 de desembre de 2021 a les 06:00
La intel·ligència emocional pot ser la diferència entre comportar-se d'una manera socialment acceptable i quedar malament en una situació social determinada. És a dir, pot marcar la diferència entre un bon o un mal funcionament social. Encara que la majoria de la gent haurà sentit parlar de la intel·ligència emocional, pocs saben com detectar-la.

Essencialment, la intel·ligència emocional és la capacitat de percebre, expressar, comprendre i gestionar les emocions. I és important perquè com més comprenguem aquests aspectes de nosaltres mateixos, millor seran la nostra salut mental i el nostre desenvolupament social.

En qualsevol cas, si milloreu la vostra intel·ligència emocional, notareu que és molt útil en diferents tipus de circumstàncies, ja sigui a casa, a classe o fins i tot quan estiguis socialitzant amb els teus amics.
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: