Mor un jugador professional d'e-sports de 23 anys per Covid-19

per Redacció, el 25 de novembre de 2021 a les 19:17
Commoció al món dels e-sports i de la comunitat de League of Legends. El jove jugador serbi del videojoc competitiu més famós del planeta, Yoppa, ha mort a l'edat de 23 anys després de patir complicacions per Covid-19. El compte oficial de la lliga balcànica d'e-sports va notificar ahir a la tarda la mort del jugador, Pavle "Yoppa" Kostić, després de dies ingressat a l'hospital per coronavirus. Ni el seu actual club, Vitality, ni la seva família han volgut especificar més circumstàncies al voltant de la mort del jove.
  Considerat una llegenda en el videojoc del LoL a nivell europeu, Kostić va aconseguir els dos títols principals de l'estat espanyol en aquesta categoria: la Superliga i la Iberian Cup. Molts dels seus anteriors companys i els seus rivals han volgut recordar la seva figura i acomiadar-se del toplaner, a qui han reconegut "com un gran professional i un gran company d'equip".

 
  Moltes de les actuals estrelles de la màxima competició europea han mostrat el seu dolor i han enviat les seves condolences a la família del serbi. Entre ells Carlos "Ocelote", propietari de G2, o jugadors d'alt nivell europeu com Selfmade, Th3Antonio o Razork. Diversos aficionats han volgut recordar algunes de les millors jugades de Yoppa retransmeses per Ibai i Ander, en la seva etapa a la LVP.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: